Apparaten en accessoires
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 15min
50 stuks
Ingrediënten
-
Serranoham150 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
boter100 g
-
ui30 g
-
bloem170 g
-
volle melk op kamertemperatuur800 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Paneren en frituren
-
eieren2
-
paneermeel200 g
-
extra vergine olijfolie (flinke hoeveelheid om te kunnen frituren)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
2.64 g
Calorieën
367 kJ /
88 kcal
Vetten
6.07 g
Koolhydraten
5.64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
20 min
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Chocoladesaus
Brak ocen
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Béchamelsaus
15 min
Bechamelsaus
15 min